O nas

 •  

  Smo družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami na področju  turizma. Naš sedež je v srednjeveški vasici Šmartno v središču vinorodnih Goriških Brd.


  V turistično dogajanje smo vključeni že vse od začetka 90. let. Sprva kot ponudniki kulinarike in turističnih nastanitev (Belica, Hiša Marica), kasneje pa tudi kot organizator izletov po Brdih ter bližnji okolici.

  Kot domačini dobro poznamo vrsto drobnih lokalnih zanimivosti in osebnosti, ki se trudijo, da vas njihova ponudba očara. Za nami so številni izleti s poudarkom na odkrivanju raznolike enogastronomije, naravnih in kulturnih zakladov, umetniških biserov ter skritih kotičkov, ki marsikdaj ostanejo neopaženi.

  Sodelujemo z lokalnimi turističnimi vodniki, s katerimi nas povezujeta odgovornost do gosta in ljubezen do domačih krajev. Zato vam izlete pripravimo kar se da skrbno in vam ponudimo le najbolj pristno. Pri delu nas vodi kreativnost ter želja po neprestanem odkrivanju skritega, skoraj pozabljenega, iskanju novih zgodb in doživetij, ki  jih radi delimo z vami.

  Smo ljubitelji narave in naravnega. Z veseljem popeljemo po skritih pešpoteh, kjer skupaj odkrivamo osamljene vasi, pokramljamo z domačini in okušamo domače dobrote. Z vami prekolesarimo Brda z okolico in vam pričaramo nepozabne trenutke v skoraj neokrnjeni naravi.

  Ker smo majhen team in se med seboj dobro poznamo, veliko damo na oseben in domač pristop. Presodite sami…

Galerija